Snelle Verbinding

Vanaf Oosterwold is er een zeer snelle bus verbinding met Almere Centrum, Harderwijk en Zeewolde.

2066m2

Ruime bouwkavels van circa 2066m2 die verbonden zijn met verharde wegen. Verder zijn er veel waterpartijen rondom de kavels.

Bos Omgeving

De kavels zijn omgeven door bos, wat maakt dat u veel privacy heeft.

Ecologisch Verantwoord

Bij de bouw van deze woningen staat ecologisch verantwoord wonen voorop.

Buiten Wonen

Wonen in het landelijk buitengebied Oosterwold, dicht bij een stad met alle voorzieningen maar ook in hoge mate zelfvoorzienend zijn: dat is een droom die in EcoParkHof kan worden gerealiseerd.

Op ruime bouwkavels van ca. 2.066m2, ontsloten via verharde wegen met accent-verlichting waar het noodzakelijk is en omzoomd door waterpartijen worden de woningen gebouwd.

Locatie

De locatie ligt recht achter Almere Hout en sluit met een bospad aan op de Vogelweg waar een bushalte voor de deur ligt met een snelle verbinding naar enerzijds het centrum van Almere en anderzijds naar Zeewolde en Harderwijk.

Het Kathedralenbos waaraan het bouwperceel is gelegen loopt kilometers door en is via een wandel- en fietspad toegankelijk tot aan Zeewolde. In deze habitat vind je reeën, vossen, konijnen, buizerds, uilen en vele andere polderdiersoorten.

Actieve bewoners

EcoParkHof richt zich op actieve bewoners, die een eigen moestuin willen onderhouden of een wat minder arbeidsintensieve boomgaard. Overschot van het eigen geteelde product kan met andere bewoners over en weer worden uitgeruild via de eigen website en aanverwante media.

Het verder behulpzaam zijn op basis van goed buurmanschap is zoals dat op het platteland te doen gebruikelijk is, uit te bouwen naar eigen behoefte. Domotica met alarmsignalering en comfortverhogende dienstverlening is zo een van de mogelijkheden.

Maaltijdverzorging, of gewoon bij elkaar een hapje eten, er is ruimte voor op basis van eigen initiatief, niets moet alles mag.

Privacy

De eigen ruime bouwkavel biedt ook veel privacy, een vijvergracht borgt de privacy op ieder terras, de tuininrichting is vrij maar kan worden ondersteund vanaf ontwerp, aanleg en onderhoud door professionals. Of gewoon door uw buren, vrienden of bezoekers die in bepaalde jaargetijden die gewassen plukken en in ruil hiervoor het onderhoud hieraan verzorgen.

De woonhuizen zijn zo ontwikkeld dat er vanuit de eigen woning veel zicht is op groen en water, eventuele latere uitbreidingen hiervan blijven dat ook doen voor zowel de eigen beleving als dat van uw buren.

Om de kwaliteit van de buitenruimte te waarborgen zijn er tussen de kavels en naar de openbare straat toe groene heggen geplant, onderhoud hiervan kunt u zelf doen maar ook gemeenschappelijk aanbesteden.

De heggen aan de straatzijde zijn maximaal 1 meter hoog, tussen de kavels wordt 2 meter aangehouden. De achterzijde is voorzien van een ca. 8 meter diepe waterpartij. Het buitenterras aan de achterzijde is onderheid en loopt deels door
over het water.

De gevels van de woningen en de bergingen zijn in de basis van grijs beton, deze kunnen naar keuze worden aangekleed met bijvoorbeeld hout, stucwerk of klimop.

Nieuwsgierig?

Blijf op de hoogte, schrijf u nu in