Vloerwerwarming

Levert optimaal warmteplezier, in tegenstelling tot radiatoren kan de ruimte temperatuur wat lager worden ingesteld voor een behaaglijk klimaat. Het is dus energiezuinig en geen radiatoren betekend ruimte winst en minder schoonmaak tijd.

Aluminium puien

Levert nagenoeg niet meer onderhoud op dan het schoonhouden hiervan, de puien ogen strak en slanker dan b.v. hout of kunststof. De triple beglazing zorgen voor optimale warmte- en geluidsisolatie.

Onderhoudsarm

Alle gekozen gevelmaterialen zijn onderhoudsarm, bij de toepassing van een groene gevel is het snoeien van een klimplant wel een aandachtspunt.

Kosten Besparing

Alle toegepaste bouwmaterialen en installaties getoetst op hun economische toepassing, ruimte verwarming- en ventilatie zijn toegepast in een optimaal geïsoleerde woning.

Duurzame installaties

Vloerverwarming aangesloten op een water-lucht warmtewisselaar is als uitgangspunt genomen, het biedt comfort en een gelijkmatig verwarmde woning zonder hinderlijke radiatoren. Bovendien is het energiezuinig. Hoewel de ramen in de woning gewoon kunnen worden geopend, is er een mechanisch ventilatiesysteem met een eveneens energiebesparende warmtewisselaar aanwezig.

De aluminium puien met triple beglazing vormen de perfecte afscheiding tussen de binnen- en buitenruimte, de puien zijn onderhoudsarm en het glas biedt comfort middels de optimale warmte en koude isolatie en niet te vergeten de lucht/geluid isolatie.

Op het onderhoudsarme dak kan optioneel een aantal zonnepanelen worden gemonteerd, deze worden afgestemd op het zuiden voor een optimale opbrengst. Groot voordeel hiervan is dat u als gebruiker in de basis kosten bespaart op uw elektriciteitsrekening, het systeem verdient zich in globaal binnen vijf jaar terug en levert hierna uitsluitend winst voor u op.

Nieuwsgierig?

Blijf op de hoogte, schrijf u nu in